Vodafone Romania lanseaza o noua solutie de e-mail mobil, numita Windows Mobile E-mail, solutie disponibila pe doua tipuri de telefone mobile cu care utilizatorii au acees la contul de e-mail al companiei, internet, calendar, lista de contacte, si alte aplicatii
Compatibila cu telefoane mobile cu sistem de operare Windows, noua solutie ofera utilizatorilor acces mobil si rapid la contul de e-mail al companiei, internet, calendar, lista de contacte, agenda electronica, telefon, SMS, MMS si alte aplicatii de date, prin intermediul unui singur dispozitiv integrat.

Solutia Windows Mobile E-mail, destinata in special companiilor, este disponibila clientilor operatorului pe doua modele de telefoane mobile: Samsung BlackJack i600 si Vodafone 1210. Samsung BlackJack i600 este disponibil clientilor la pretul de 299 dolari, cu abonament pe durata de doi ani si la 339 dolari, cu abonament pe un an. Vodafone 1210 poate fi achizitionat la pretul de 149 de dolari, cu abonament pe doi ani si la 189 de dolari, cu abonament pe un an. Preturile nu includ TVA.

Vodafone Romania ofera trei pachete pentru activarea solutiei Windows Mobile E-mail, adaptate nevoilor specifice de trafic: Vodafone MPE, cu 20 MB trafic inclus, la 18 dolari / luna; Vodafone MPE National, cu 50 MB trafic inclus, la 24 de dolari / luna si Vodafone MPE Roaming, cu 50 MB trafic national inclus si 3 MB trafic in roaming, la tariful de 49 dolari / luna. Traficul suplimentar se tarifeaza cu 0,30 dolari / MB.

Clientii care isi activeaza solutia Windows Mobile E-mail pana la 25 septembrie 2007, beneficiaza de abonament gratuit timp de o luna pentru oricare dintre cele trei pachete disponibile.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 7.95 milioane de clienti, la 31 martie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de state.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri