Zapp anunta aducerea internetului de mare viteza in industria de servicii, o data cu lansarea unui nou serviciu in cele 100 de masini Fly Taxi care deservesc aeroportul international Henri Coanda.
Serviciul oferit este bazat pe tehnologia Hot Spot si este extrem de simplu de folosit, clientii neavand nevoie de un card de date, soft sau cunostinte tehnice pentru a beneficia de o conexiune mobila broadband. Practic orice aparat wireless de tipul laptop, telefon mobil, Palm sau PDA poate fi conectat cu usurinta la sistemul Zapp, beneficiind imediat de o conexiune la internet de mare viteza.

"Zapp s-a concentrat dintotdeauna pe ideea de mobilitate si continuam sa inovam industria de date mobile prin dezvoltarea si lansarea unor noi produse si servicii care fac viata clientilor nostri mobila, simpla si mai inteligenta prin faptul ca le oferim posibilitatea de a ramane conectati si de a comunica neintrerupt indiferent unde se afla: la birou, in drum spre o sedinta sau calatorind prin tara”, a declarat Mircea Girbovan, director de vanzari Zapp. “Ideea de mobilitatea totala se afla si la baza acestui proiect care esentialmente ofera acces la interent de mare viteza unor utilizatori mobili si care se afla intr-un mijloc de transport in miscare.” a mai adaugat Girbovan.

Aceste retele in miscare sunt conectate la internet de mare viteza cu ajutorul unui router mobil si a unui modem care comunica cu reteaua EV DO Zapp, disponibila pe toata raza orasului Bucuresti si in alte 61 de orase din Romania. Viteza de transmitere a datelor este de pana la 2,4 Mbps oferind calatorilor-utilizatori acces la email, date, jocuri, chat , internet banking sau la orice alta activitate pe care o efectueaza in mod normal si frecvent cand sunt online, si toate acestea in timp ce calatoresc intre doua destinatii.

Oferind primele 10 minute gratuit si apoi pentru doar 2$/ora (valoarea cardurilor pre paid disponibile la bordul masinii), Zapp aduce un nou canal de comunicare in masina, permitand calatorilor sa se bucure de internet mobil de mare viteza in orice moment si loc al calatoriei lor.

“Traim intr-o societate caracterizata de nevoia de miscare frecventa si rapida, iar serviciul nostru adreseaza intr-un mod direct cerintele de comunicare ale persoanelor foarte ocupate care sunt intr-o continua miscare dar in acelasi timp este necesar pentru ei sa ramana conectati in permanenta, devenind astfel mult mai productivi.” explica Girbovan. “In plus in decursul timpului am fost cu totii martori ai evolutiilor si inovatiilor inregistrate de industria auto care au adus in masina functii din viata de acasa sau de la birou: CD, radio, redare filme etc. In aceste conditii era doar o chestiune de timp pana cand si internetul de mare viteza devenea parte integranta a acestui mediu.” a mai adaugat Girbovan, director de vanzari in Zapp.

Zapp este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de comunicatii complet integrate, dezvoltate pe o retea de ultima generatie (CDMA2000 in banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltata si exploatata comercial de catre compania de telecomunicatii americana QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup detinut de QUALCOMM, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri