Actionarii au mai aprobat si constituirea de garantii reale asupra universalitatii bunurilor mobile si asupra tuturor bunurilor imobile ale societatii in vederea garantarii obligatiunilor.

Consiuliul de Administratie al societatii va aproba si/sau ratifica termenii si conditiile finale ale emisiunii de obligatiuni, valoarea, moneda si numarul obligatiunilor ce urmeaza a fi emise, valoarea nominala a obligatiunilor si forma in care vor fi emise, se mai arata in anunt.

Auditorul a fost desemnat Pricewaterhouse Coopers, iar managerul emisiunii va fi banca ABN Amro.

Citeste si:

Operatorul are aproximativ 500.000 de clienti si a castigat anul trecut una din ultimele doua licente de telefonie mobila de generatia a treia (3G).

Zapp este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de comunicatii complet integrate, dezvoltate pe o retea de tip CDMA, o tehnologie wireless exploatata comercial de compania de telecomunicatii americana Qualcomm.

Zapp face parte dintr-un grup detinut de Qualcomm, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.