Retailerul de IT&C, electronice si electrocasnice Flamingo International a investit 700.000 euro in noul magazin al retelei Flanco World care va fi inaugurat miercuri la Arad, deschiderea fiind parte a strategiei de dezvoltare lansata la mijlocul anului trecut

Noul magazin din Arad respecta conceptul Flanco World care presupune magazine cu suprafete mari cuprinse intre 1.800 si 3.000 metri patrati si o oferta variata de produse (cateva mii). Flanco World din Arad va beneficia si de o oferta imbunatatita de servicii care sa aduca valoare adaugata pentru client.

Grupul Flamingo International deruleaza activitati de retail si distributie. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flamingo Computers si Flanco, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse si clienti diferite. Reteaua Flanco World cuprinde magazine de suprafata mare, amplasate in orase mari si medii, in centre de retail usor de accesat de catre clienti. Primul magazin Flanco World a fost lansat in noiembrie 2005, in Brasov, iar in prezent exista zece magazine Flanco World in toata tara.

Lantul de magazine Flamingo Computers, cu cele peste 50 de locatii existente in Romania are o cota de piata de 13,1% pentru 2006, in crestere cu 18,5% fata de anul 2005. Din iunie 2005 compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti. Flamingo International a obtinut o cifra de afaceri de 35 milioane euro, in primul trimestru din 2007, datorita reorganizarii intregii structuri de retail, prin concentrarea pe deschiderea a magazine de dimensiuni mari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si