Noua initiativa ajuta organizatiile non-profit din intreaga lume sa utilizeze mai bine puterea Google Earth pentru a milita si educa
Google anunta astazi lansarea Google Earth Outreach, un nou program menit sa ajute organizatiile non-profit din intreaga lume sa utilizeze mai bine puterea Google Earth pentru a ilustra si sustine activitatea importanta pe care o desfasoara.

Anuntul a fost facut la birourile Google din New York City de catre Elliot Schrage, Vicepresedintele Google pentru Comunicatii Globale & Afaceri Publice, si John Hanke, Director al Google Earth & Maps. Partenerii programului pilot Outreach, printre care Jane Goodall, Fondator al Institutului Jane Goodall, Kathy Bushkin Calvin, Vicepresedinte Executiv al Fundatiei Natiunilor Unite si Edward Wilson, Presedinte si CEO al Earthwatch, au fost de asemenea de fata, pentru a discuta modalitatile prin care organizatiile lor utilizeaza Google Earth pentru a spune povesti utile si fascinante despre munca pe care o desfasoara.

Google Earth Outreach permite oricarei organizatii sa aiba acces rapid si foarte simplu la resursele de care are nevoie pentru a crea povesti fascinante, prin intermediul layerelor Google Earth. Programul include ghiduri online complete, tutoriale video, precum si studii de caz referitoare la utilizarea Google Earth, orientate special catre necesitatile organizatiilor non-profit. In plus, exista forumuri online care pun in legatura noii participanti cu partenerii Global Awareness si programatori experimentati, care le pot oferi asistenta in crearea de layere Keyhole Markup Language (KML) pentru Google Earth. Aceste forumuri, moderate in mod activ de personalul Google Earth Outreach, urmaresc sa incurajeze discutiile si cooperarea intre organizatii si comunitatea mai larga de utilizatori Google Earth.

Companiile pot acum sa solicite online grant-uri pentru Google Earth Pro (cu valoarea de 400 USD). Cei care vor primi aceste grant-uri vor beneficia de asistenta tehnica suplimentara din partea Google. Companiile participante pot fi prezentate in Google Earth Outreach Showcase, o galerie online cu cele mai interesante layere noi, iar o parte dintre acestea vor fi prezentate, prin rotatie, in directorul Global Awareness din Google Earth. Mai multe detalii despre Google Earth Outreach sunt disponibile accesand http://earth.google.com/outreach.

"Misiunea Google este sa faca informatia mai accesibila si mai utila," declara Elliot Schrage, Vicepresedinte Google pentru Comunicatii Globale & Afaceri Publice. "Cu programe precum Google Earth Outreach, cautam sa contribuim la crearea unei "piete de idei" in sectorul non-profit, aflat intr-o continua crestere, care completeaza - si rivalizeaza cu - ceea ce oferim companiilor. intr-o maniera foarte practica, Google Earth Outreach demonstreaza ca tehnologia poate sa sustina trecerea la actiune, aducand mai aproape de casa probleme aparent indepartate."

“Obiectivul nostru este ca Google Earth Outreach sa ajute organizatiile de servicii publice din intreaga lume sa utilizeze mai bine tehnologia noastra de cartografiere, pentru a-si atinge in continuare obiectivele, furnizand de asemenea asistenta tehnica si grant-uri adaptate la necesitatile fiecarei organizatii,” declara John Hanke, Director al Google Earth & Maps. “Acum orice organizatie poate sa adnoteze rapid si usor Google Earth cu imagini, continut video si informatii, pentru a transmite vizual povesti fascinante despre munca sa, pentru cei peste 200 milioane utilizatori Google Earth.”

"Numai daca intelegem putem sa ne implicam afectiv. Numai daca ne implicam afectiv putem sa ajutam. Cu Google Earth Outreach, mai multi oameni au sansa sa vada, sa se implice afectiv si apoi sa actioneze,” declara Jane Goodall, PhD, Fondator DBE, Institutul Jane Goodall, Mesager de Pace al ONU.

"Google Earth reprezinta o modalitate absolut noua prin care putem intra in legatura cu restul lumii," explica Ed Wilson, Presedinte si CEO al Earthwatch. "Astfel, nu reusim doar sa informam oamenii cu privire la problemele esentiale ale mediului inconjurator cu care se confrunta lumea in zilele noastre, ci le oferim si ocazia de a se implica direct. De la partenerii nostri, ONG-uri si companii, pana la cercetatorii si voluntarii nostri devotati, Google Earth ne ofera tuturor un instrument centralizat prin care sa ne comunicam misiunea si sa obtinem un impact maxim."
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri