Compania chineza Lenovo Mobile va oferi un serviciu de inchiriere pe termen lung de telefoane mobile de ultima generatie, iar primul proiect-pilot va incepe la mijlocul lunii iulie in Beijing si apoi sa fie extins in alte orase din China, potrivit NewsIn.

"Viata medie a unui telefon mobil este de un an si jumatate, ceea ce inseamna ca un mare numar de telefoane mobile ies rapid din uz", a declarat directorul departamentului de service din cadrul Lenovo Mobile, Li Jianquan. El a afirmat ca studiile de piata indica un potential in randul studentilor si al tinerilor care nu isi permit un telefon modern, dar si in randul pasionatilor de tehnologie care isi schimba des telefonul mobil pentru a avea ultimul model.

Costul serviciului va depinde de modelul de telefon si de durata contractului de inchiriere. Toate telefoanele inchiriate vor fi modele produse de Lenovo.

In China, utilizatorii de telefonie mobila isi pot pastra numarul de telefon chiar si atunci cand isi schimba furnizorul de servicii telefonice, ceea ce usureaza implementarea unui astfel de proiect.

Serviciile de telefonie mobila din China deservesc un numar de 487 de milioane de clienti si isi adauga in fiecare luna sase milioane de noi utilizatori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
China: Vanzari record de 13 miliarde de dolari de Ziua Celibatarilor