Piata solutiilor de securitate are un ritm anual de crestere de 30%, iar anul trecut valoarea acesteia a atins noua milioane de dolari, a declarat, citat de NewsIn, managerul de vanzari al reprezentantei romanesti al companiei Check Point, Lucian Barnea.
"Veniturile Check Point vor avea in acest an un ritm de crestere de 40%, ceea ce inseamna ca ne vom indeplini targetul. in acest moment avem doi angajati, dar pana la sfarsitul anului cred ca vom fi trei", a declarat Barnea in cadrul conferintei Omilogic Securities Day.

Check Point Software Tehnologies si-a deschis in luna octombrie o reprezentanta in Romania. Printre partenerii Check Point se numara Omnilogic, care este Gold Partner, S&T, Romsys, Gecad, Provision, Total Network Solutions. Alti jucatori importanti pe piata de securitate IT se numara Cisco, Symantec.

Veniturile gigantului IT Check Point la nivel global, pentru anul 2006, cifrate la 575,1 milioane de dolari, au scazut cu 4,3 milioane de dolari in comparatie cu veniturile din 2005 cand a inregistrat 579,4 milioane de dolari. In ultimul trimestru al anului trecut, veniturile totale ale companiei au crescut cu 3% de la 156,1 milioane de dolari in acelasi trimestru al anului 2005 pana la 160,1 milioane de dolari in 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri