Serviciul BlackBerry al Orange Romania este disponibil de marti si in tarile cu care firma are acord de roaming, la un pret de 24 de euro lunar, fara TVA, valoare care include patru MB pentru primirea si trimiterea de mesaje de posta electronica, anunta NewsIn.
Numarul clientilor Orange Romania care utilizeaza in prezent serviciile Blackberry a crescut cu aproximativ 50% fata de inceputul anului, au afirmat reprezentantii companiei. Orange Romania are incheiate acorduri de roaming cu peste 280 de operatori din 130 tari.

Celalalt jucator din telecom care ofera serviciul de roaming pentru BlackBerry este Vodafone Romania. Aici, serviciul e disponibil din noiembrie 2006, cu trafic nelimitat, la pretul de 49 de euro pe luna.

Vanzarile BlackBerry la nivel mondial din ultimele trei luni au fost cu 76,5% mai mari decat in perioada similara a anului trecut, atingand 1,08 miliarde dolari. Numarul utilizatorilor a sporit in ultimele trei luni cu 1,2 milioane, atingand un numar total de noua milioane de abonati.

Research In Motion, o companie canadiana de telecomunicatii mobile, a lansat in 1999 aparatul BlackBerry, care incorporeaza functii de e-mail, telefonie mobila, navigare web si aplicatii de birou compatibile cu Microsoft Office. Un punct de interes al produselor BlackBerry il reprezinta sistemul "push e-mail", prin care utilizatorii sunt instiintati pe telefonul mobil la primirea unui mesaj de posta electronica. Produsele BlackBerry sunt prezente in Romania prin intermediul operatorilor de telefonie mobila Vodafone si Orange.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri