Producatorul de aplicatii de proiectare Geometric Software vrea sa deschida un centru de outsourcing in Romania pentru a putea deservi mai bine clientii din Europa, au declarat reprezentantii companiei, intr-un interviu acordat postului de televiziune CNBC India, citat de NewsIn.

Compania si-a propus sporirea veniturilor din Europa si Asia pe segmentul serviciilor industriale, ca urmare a achizitiei recente a unei divizii din compania americana Modern Engineering, a afirmat directorul financiar al companiei, G. Ravi Shankar. in prezent, Geometric Software incaseaza 71% din venituri din SUA si 22% din Europa.

Geometric Software este una dintre cele mai mari companii din lume pe segmentul aplicatiilor PLM ("product lifecycle management" - aplicatii pentru administrarea proiectarii si a productie in inginerie). Produsele companiei se adreseaza in special departamentelor de proiectare din industria grea si din industia transporturilor. Firma isi are sediul centrral in orasul Mumbai (fost Bombay) din India si are 11 birouri in lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
O persoană din zece va renunța să își mai cumpere smartphone anul acesta
Setari Cookie-uri