LG Electronics Romania atrage atentia asupra unor tentative de frauda, de tip phishing, prin care se cer date personale sau achizitionarea unor cartele pre-paid, in schimbul unor premii constand in produse LG, actiune care nu este initiata de LG.

"LG Electronics Romania doreste sa atraga atentia ca in aceasta perioada nu exista in derulare nicio promotie prin care sa se ofere castigatorilor premii constand in produse LG (electronice, electrocasnice, produse IT&C sau telefoane mobile)", anunta un comunicat al companiei.

LG precizeaza ca, in momentul in care se anunta promotii de orice natura, acestea vor fi comunicate prin urmatoarele canale media: TV, radio, presa scrisa, internet, outdoor. Promotiile respective nu se pot desfasura decat in principalele retele de magazine ale distribuitorilor autorizati, cum ar fi Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, Ultra Pro Computers. in plus, aceste promotii sunt anuntate prin postere, pliante si cataloage, disponibile in magazinele partenerilor si distribuitorilor LG.

LG Electronics se afla pe piata din Romania incepand din anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizati, iar din 2004 ca LG Electronics Romania. in anul 2006, LG a avut o cifra de afaceri de 75 de milioane euro si o crestere estimata de pana la 100 de milioane euro pentru 2007. Compania LG se focuseaza pe segmentul premium de produse electronice, electrocasnice si de telefonie mobila.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
IGPR: Un grup de romani, implicat intr-un caz de fraude informatice