Consiliul Concurentei analizeaza posibilele efecte anticoncurentiale asupra pietei serviciilor de comunicatii electronice ale preluarii Digital Cable System S.A de catre firma olandeza Polynifin B.V.

Conform legii concurentei, sunt supuse controlului si trebuie notificate pentru analiza compatibilitatii lor cu un mediu concurential normal numai concentrarile economice care depasesc pragurile valorice prevazute de lege. Acestea sunt indeplinite daca cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati intr-o operatiune de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a zece milioane euro si exista cel putin doi agenti economici implicati in operatiune care sa realizeze pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a patru milioane euro.

Polynifin B.V. - Olanda este o societate vehicul controlata de fondul de investitii AIG New Europe Fund II L.P si este administrat de catre AIG Capital Partners, Inc. si subsidiarele sale. AIG Capital Partners, Inc. este membra a grupului de societati comerciale controlat de catre AIG, Inc. (American International Group).

S.C. Digital Cable System S.A. este prezenta pe piata romaneasca a serviciilor de comunicatii electronice, in special pe piata serviciilor de retransmitere a programelor audiovizuale ce utilizeaza platforma digitala DTH (prin satelit).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Farmaceutica Remedia vinde 52 de farmacii, pentru 8,5 milioane euro
Setari Cookie-uri