Orange lanseaza un abonament dedicat micilor intreprinzatori, Business Start care costa patru dolari pe luna, fara TVA, clientii putand beneficia de tarife reduse.

Aboanamentul Business Start ofera clientilor tarife reduse cu mai mult de 50% oricand vorbesc cu cinci numere favorite Orange si in weekend, cu orice numar Orange. Astfel, acestia vorbesc primele 150 de minute in retea la un tarif special de 0,04 euro/minut, iar urmatoarele 150 minute in retea le consuma gratuit.

Promotional, clientii Orange care vor alege noul abonament pana pe data de 2 septembrie, au 300 de minute gratuite in retea si de tarife pentru apelurile in afara retelei egale cu tarifele din retea.

Orange are 8,2 milioane de clienti la sfarsitul primului trimestru al anului 2007 si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu aproape 160 milioane de utilizatori pe cinci continente.

La sfarsitul lunii martie 2007, Orange Romania a inregistrat venituri de 283,3 milioane de euro, in crestere cu 29,1% fata de aceeasi perioada a anului precedent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si