Compania LG a lansat in Italia un telefon cu functii speciale pentru utilizarea mai simpla a serviciilor oferite de Google, printre care se numara Blogger, Google Maps, Gmail si motorul de cautare al companiei americane, informeaza Slashphone.com, citat de NewsIn.

Modelul KS10, lansat de LG in Italia, include aplicatia Google Maps, care ajuta utilizatorii sa localizeze destinatiile dorite pe harta si programul Blogger, care permite administrarea de site-uri de stiri. Modelul va fi disponibil in restul lumii catre sfarsitul anului.

LG a mai anuntat ca pana la finele anului va lansa, la nivel mondial, zece modele de aparate cu interfete modificate special pentru a oferi acces rapid la aplicatiile Google. Telefoanele vor avea butoane speciale, care vor activa cele mai des utilizate functii ale serviciilor Google.

Printre acestea, LG va lansa si cateva modele destinate in special celor care vor sa realizeze clipuri pe care sa le incarce pe site-ul video YouTube, detinut de Google.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri