Grupul Flamingo International a inregistrat in ultimele trei luni o crestere de peste 30% la vanzarile de aparate frigorifice pe fondul temperaturii ridicate din ultima perioada si se asteapta ca pana la finalul acestui an, vanzarile pe acest segment sa mai creasca cu inca 15%
Volumul vanzarilor de aparate frigorifice, in cadrul magazinelor Flanco si Flanco World in perioada aprilie - iunie 2007 a cunoscut o crestere de peste 30%, cea mai rapida evolutie a vanzarilor fiind inregistrata in special in ultimele doua luni, mai - iunie.

"Aceasta crestere a vanzarilor de aparate frigorifice este fireasca, in special in perioada de vara, cand cerintele clientilor se indreapta spre produsele de sezon, precum frigidere, congelatoare sau aparate de aer conditionat. Modelele combo sunt inca cele mai cautate, insa se observa un interes tot mai mare si pentru modelele side-by-side sau pentru cele incorporabile," a declarat CEO Flamingo International, Jiri Rizek.

Retailer-ul a raportat un volum de vanzari cu peste 10% mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Pe segmentul de aparate frigorifice, preferintele consumatorilor se indreapta spre modele de tip combo (frigider-congelator), care au contribuit cu peste 50% la volumul de vanzari inregistrat de magazinele Flanco si Flanco World pentru acest segment, se arata in comunicatul al companiei.

Grupul Flamingo International deruleaza activitati de retail si distributie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flamingo Computers si Flanco, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse si clienti diferite.

Reteaua Flanco World cuprinde magazine de suprafata mare (1,800 – 3,000 mp), amplasate in orase mari si medii, in centre de retail usor de accesat de catre clienti. Primul magazin Flanco World a fost lansat in noiembrie 2005, in Brasov, iar in prezent exista 10 magazine Flanco World in toata tara.

Lantul de magazine Flamingo Computers, cu cele peste 50 de locatii existente in Romania, este liderul pietei locale de IT&C, detinand primul loc pe piata calculatoarelor pentru al 4-lea an consecutiv, cu o cota de piata de 13,1% pentru 2006, in crestere cu 18,5% fata de anul 2005. Din iunie 2005 compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri