Operatorul de cablu UPC Romania protesteaza dupa ce firmele angajate de Primaria Capitalei sa faca lucrari de reabilitare au taiat cablurile de fibra optica din cateva zone ale capitalei, lasand fara servicii de televiziune, internet si cablu peste 10.000 de clienti, a anuntat UPC.

Firmele care executa lucrarile de reabilitare au taiat cablul de fibra optica fara niciun anunt prealabil, fara respectarea prevederilor legale, informeaza compania. Cele mai afectate zone au fost Bulevardului 1 Decembrie 1918 si Obor.

"In cursul zilelor de ieri si de astazi, UPC a restabilit furnizarea serviciilor catre clienti, printr-o solutie alternativa, care insa nu se ridica la standardele de calitate si la exigentele companiei", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

De asemenea, Asociatia de Comunicatii prin Cablu (ACC) sustine ca operatorii de cablu sunt sabotati de firmele angajate de municipalitate sa reabiliteze infrastructura Bucurestiului si ii cere primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, sa ia masuri impotriva acestora.

ACC i-a cerut, vineri, intr-o scrisoare deschisa, edilului sef al Capitalei, "sa ia masuri urgente de stopare a sabotajului telecomunicatiilor pe care il realizeaza firmele care executa lucrari de reabilitare a unor strazi din Bucuresti".

Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1,4 milioane de clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 500 de milioane dolari, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB si LBTYK) este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii video, voce si acces la internet, pentru a conecta cei 16 milioane de clienti la lumea informatiei, a comunicarii si divertismentului. Compania are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si Chellomedia in Europa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri