UPC Romania a lansat din iulie doua noi abonamente de internet, a marit de trei ori viteza de internet pentru abonamentul \"Standard\" fara costuri suplimentare si a scazut cu 10 lei pretul pachetelor \"Familia\" si \"Activ\", care includ telefonie si internet

Compania a lansat doua abonamente de internet care se adreseaza clientilor noi. Abonamentul "Starter" ofera acces nelimitat la internet la viteza de descarcare (download) de 768 Kbps si costa 20 lei pe luna. Abonamentul "Light" ofera acces nelimitat la internet la viteza de 1,5 Mbps si costa 30 lei pe luna.

UPC a marit viteza maxima a abonamentului "Standard" la 3 Mbps, pastrand neschimbat pretul de 45 de lei pe luna. Compania nu a operat modificari in ceea ce priveste abonamentul "Ultra", care ofera acces nelimitat cu viteza de 6 Mbps pentru 95 lei pe luna.

Numarul conexiunilor in banda larga la internet va depasi pragul de un milion pana la sfarsitul anului 2010, numai pe segmentul rezidential, potrivit estimarilor IDG. Ritmul de crestere a utilizarii serviciilor de internet din tara noastra se va mentine pana in 2010, se arata in studiul IDG „Analyse the future”.

UPC Romania are, in prezent, 135.000 de clienti de internet. UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in prezent, aproape 1.400.000 clienti, din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 600 de milioane dolari, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara.

UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc. Compania americana Liberty Global este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii video, voce si acces la internet, pentru 16 milioane de clienti. Compania are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia si detine actiuni in companii de distributie media din intreaga lume.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Digi Communications, venituri mai mari cu 13,3%