Dell s-a extins pe piata afacerilor mici si mijlocii prin lansarea a brandului \"Vostro\". Noua gama de notebook-uri si PC-uri a fost creata pentru a simplifica asistenta tehnologica pentru micile afaceri, de pana la 25 de angajati, anunta presa internationala.

Vostro vine ca o completare a liniilor de produse Dell, care includ Inspiron, adresat consumatorilor, Latitude si Optiplex, adresate companiilor si XPS, pentru impatimitii jocurilor pe calculator.

PC-urile Vostro vor fi distribuite impreuna cu o serie de servicii pe baza de abonament. Dell va pune la dizpozitia clientilor si personal specializat, dupa cum a declarat Frank Muehleman, vicepresedinte al grupului Dell pentru afacerile mici si mijlocii.

Vostro va fi disponibil impreuna cu sistemele de operare Windows Vista sau XP. Un sistem Vostro include trei notebook-uri, cu monitoare variind intre 35 si 43 de centimetri. Pretul de pornire se incadreaza in intervalul 449 – 799 de dolari. O varianta de desktop va fi disponibila incepand cu pretul de 319 dolari.

CEO-ul companiei, Michael Dell, a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinute la New York, ca un utilizator fara experienta in domeniul calculatoarelor poate sa puna in functiune un Vostro PC in sase minute si se poate conecta la reteaua companiei urmand sase pasi simpli.

Dell este una dintre cele mai mari companii de IT din lume si se situeaza pe pozitia 25 in topul Fortune 500.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si