Cu o experienta de 15 ani in domeniul financiar, Oana Leahu va ocupa postul de Chief Financial Officer in cadrul grupului Flamingo International
Incepand cu data de 9 iulie 2007, Oana Leahu ocupa postul de Chief Financial Officer in cadrul grupului Flamingo International, preluand aceasta functie de la Anca Barbu, care a ocupat acest post timp de 13 ani.

Oana Leahu este absolventa a Academiei de Studii Economice, fiind specializata in management financiar, iar pana in prezent, pentru o perioada de sapte ani, a ocupat o pozitie similara in cadrul unei companii multinationale.

„Oana Leahu are deja experienta in domeniul financiar, pe care a acumulat-o in cadrul posturilor pe care le-a ocupat cu succes in trecut, de aceea sunt foarte increzator in ceea ce priveste rezultatele pe care le va obtine alaturi de intreaga noastra echipa”, declara Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

„Ocuparea postului de CFO in cadrul Flamingo International reprezinta o noua etapa in cariera mea si in acelasi timp o oportunitate de a lucra alaturi de o echipa performanta si dinamica. Provocarea este cu atat mai mare, prin prisma faptului ca voi coordona departamentul financiar al unei companii precum Flamingo”, declara Oana Leahu, noul CFO al grupului Flamingo International.

Grupul Flamingo International deruleaza activitati de retail si distributie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flamingo Computers si Flanco, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse si clienti diferite.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri