Incepand cu data de 9 iulie 2007, Oana Leahu ocupa postul de Chief Financial Officer in cadrul grupului Flamingo International, preluand aceasta functie de la Anca Barbu, care a ocupat acest post timp de 13 ani.

Oana Leahu este absolventa a Academiei de Studii Economice, fiind specializata in management financiar, iar pana in prezent, pentru o perioada de sapte ani, a ocupat o pozitie similara in cadrul unei companii multinationale.

„Oana Leahu are deja experienta in domeniul financiar, pe care a acumulat-o in cadrul posturilor pe care le-a ocupat cu succes in trecut, de aceea sunt foarte increzator in ceea ce priveste rezultatele pe care le va obtine alaturi de intreaga noastra echipa”, declara Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Citeste si:

„Ocuparea postului de CFO in cadrul Flamingo International reprezinta o noua etapa in cariera mea si in acelasi timp o oportunitate de a lucra alaturi de o echipa performanta si dinamica. Provocarea este cu atat mai mare, prin prisma faptului ca voi coordona departamentul financiar al unei companii precum Flamingo”, declara Oana Leahu, noul CFO al grupului Flamingo International.

Grupul Flamingo International deruleaza activitati de retail si distributie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flamingo Computers si Flanco, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse si clienti diferite.