Liderul mondial in producerea telefoanelor mobile, Nokia, a anuntat ca va introduce serviciul de mesagerie online Skype pe modelul N800, conceput ca dispozitiv de accesare a Internetului.
Utilizand Skype, posesorii N800 vor putea efectua apeluri telefonice prin conexiune wireless, au declarat oficialii Nokia.

Asteptat cu nerabdare in iulie sau august in Singapore, modelul N800 nu este un telefon mobil, ci o platforma Internet care se recunoaste imediat prin afisajul ecranului touchscreen LCD de 800 x480 pixeli, fara a impresiona in mod ostentativ, ca deja celebrul Apple iPhone.

Adaugarea Skype platformei N800 este o miscare isteata, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a comunica in reteaua Wi-Fi, efectuand apeluri voce, dar si video, catre alti fani Skype de pe Internet.

Aplicatia este disponibila pentru download pe site-ul Nokia, impreuna cu soft-ul imbunatatit OS 2007, care ofera aplicatia Adobe Flash 9, un suport pentru cardurilede memorie SD de pana la 8 GB, o longevitate mai mare a bateriei si o senzitivitate performanta a ecranului LCD.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri