Google, tehnologiile WI-Fi, broadband si BlackBerry sunt cateva din instrumentele importante care au avut un impact deosebit in dezvoltarea comertului electronic in ultimii zece ani, potrivit unui studiu realizat de Asociatia de Software si Industria Informatiei (SIIA).

In lista elementelor importante care au adus un aport deosebit in dezvoltarea comertului electronic se mai regasesc Amazon, tehnologia Broadband sau YouTube, limbajul HTML, Google AdWords, potrivit studiului citat de NewsIn.

Primele trei pozitii au fost ocupate de Google, Broadband si eBay, urmate fiind de Amazon, Google, AdWords, HTML, Wi-Fi, YouTube, ITunes, BlackBerry.

"Comertul electronic a reprezentat un motor important pentru cresterea economiei la nivel mondial si a dat posibilitatea de a se raspandi o multitudine de servicii si produse inovatoare", a declarat presedintele SIIA, Ken Wash.

Potrivit presedintelui SIIA, nu este de mirare ca Google are o pozitie importanta in randul celor care si-au adus contributia de-a lungul celor zece ani, "dar nu trebuie uitat ca lista mai include si alte instrumente care au devenit comune si prezente, incat aproape ca am uitat ca ele nu au existat acum zece ani".

SIIA este cea mai imporatanta asociatie din domeniu din Statele Unite ale Americii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cati romani folosesc functia de cautare vocala