Asocierea dintre un furnizor de servicii mobile si un furnizor de solutii si servicii IT constituie o premiera pe piata IT&C din Romania si aduce cumparatorilor de laptopuri marca Fujitsu Siemens Computers avantaje extraordinare, oferindu-le conexiune broadband nelimitata si modemuri la preturi promotionale. In plus, cumparatorii vor primi gratuit si o camera web marca Fujitsu Siemens Computers.

Promotia se desfasoara in perioada 15 iulie - 15 septembrie 2007 si include orice model de laptop Fujitsu Siemens Computers aflat in oferta distribuitorilor autorizati sau in magazinele specializate de produse IT&C. Special pentru aceasta promotie, Fujitsu Siemens Computers recomanda laptop-urile din gama Amilo Pro, datorita performantelor ridicate si a functionalitatiilor special concepute pentru a raspunde nevoilor de business ale companiilor mici si mijlocii, prin conexiuni mobile de mare viteza, calitate de varf, fiabilitate si design la preturi deosebit de atractive.

Dupa achizitionarea laptopului, clientul poate beneficia imediat de o conexiune broadband nelimitata si modemuri la preturi promotionale, plus o camera web gratuita, prin simpla prezentare a bonului de casa sau a facturii originale in oricare dintre magazinele Zapp sau Zapp’s Partner.

Clientii care vor da curs acestei oferte pot sa opteze pentru oricare dintre cele sapte tipuri de abonamente de servicii de date oferite de Zapp: 100Mb, 200 Mb, 500Mb, 1Gb sau abonamentele cu tarifare la timp de 5 sau 15 ore, beneficiind pe loc de reduceri importante la modemuri. Astfel pentru un abonament de 1 an reducerea este de 19$, pe cand pentru un abonament de 2 ani reducerea este de 29$ la pretul original al unui modem. Abonamentul Zapp Online Express Unlimited beneficiaza de un pret special, 29$luna, iar modemul Z010 este gratuit.