Zapp impreuna cu Fujitsu Siemens Computers anunta un parteneriat de vara deosebit de atractiv, care vizeaza serviciile de date Zapp Online Express si care ofera cumparatorilor de laptopuri Fujitsu Siemens Computers conexiune nelimitata la internet de mare viteza pentru doar 29$/luna si un modem gratuit.
Asocierea dintre un furnizor de servicii mobile si un furnizor de solutii si servicii IT constituie o premiera pe piata IT&C din Romania si aduce cumparatorilor de laptopuri marca Fujitsu Siemens Computers avantaje extraordinare, oferindu-le conexiune broadband nelimitata si modemuri la preturi promotionale. In plus, cumparatorii vor primi gratuit si o camera web marca Fujitsu Siemens Computers.

Promotia se desfasoara in perioada 15 iulie - 15 septembrie 2007 si include orice model de laptop Fujitsu Siemens Computers aflat in oferta distribuitorilor autorizati sau in magazinele specializate de produse IT&C. Special pentru aceasta promotie, Fujitsu Siemens Computers recomanda laptop-urile din gama Amilo Pro, datorita performantelor ridicate si a functionalitatiilor special concepute pentru a raspunde nevoilor de business ale companiilor mici si mijlocii, prin conexiuni mobile de mare viteza, calitate de varf, fiabilitate si design la preturi deosebit de atractive.

Dupa achizitionarea laptopului, clientul poate beneficia imediat de o conexiune broadband nelimitata si modemuri la preturi promotionale, plus o camera web gratuita, prin simpla prezentare a bonului de casa sau a facturii originale in oricare dintre magazinele Zapp sau Zapp’s Partner.

Clientii care vor da curs acestei oferte pot sa opteze pentru oricare dintre cele sapte tipuri de abonamente de servicii de date oferite de Zapp: 100Mb, 200 Mb, 500Mb, 1Gb sau abonamentele cu tarifare la timp de 5 sau 15 ore, beneficiind pe loc de reduceri importante la modemuri. Astfel pentru un abonament de 1 an reducerea este de 19$, pe cand pentru un abonament de 2 ani reducerea este de 29$ la pretul original al unui modem. Abonamentul Zapp Online Express Unlimited beneficiaza de un pret special, 29$luna, iar modemul Z010 este gratuit.













Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri