Prioritatile lui Rastbichler vizeaza consolidarea pozitiei de lider a companiei HP in Europa Centrala si de Est, cresterea cotei de piata si a gradului de satisfactie a clientilor HP. In calitate de lider al diviziei TSG, acesta va administra departamentele de sisteme de stocare pentru enterprise, de software, servicii si inclusiv activitatea de vanzari si marketing pentru clientii enterprise si cei din sectorul public.

Rastbichler va ocupa postul detinut pana acum de Jan Zadak care a devenit managerul organizatiei de vanzari pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Rastbichler si-a inceput cariera la HP in 1982 pe postul de “customer engineer” si are o experienta de peste 20 de ani in vanzari si service business pe piata din Austria si cea internationala. A condus pana acum organizatia HP Services din Europa de Vest, pe segmentele de consultanta si integrare, externalizare si technology services.

Rastbichler isi va incepe activitatea in noul post pe 1 august 2007. Noul Managing Director a absolvit Universitatea Tehnica de la Viena, specializarea telecomunicatii