In primul semestru al anului 2006, LLP Bucharest si-a extins competentele pentru Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), realizand a doua versiune localizata a acestei solutii ERP (Enterprise Resource Planning).

LLP este singurul partener Microsoft din Romania care a realizat versiuni localizate ale Microsoft Dynamics AX, finalizand recent actualizarea versiunii 4.0. Dynamics AX este solutia ERP dedicata companiilor medii si mari din portofoliul Microsoft.

“Dynamics AX este o solutie apta sa ofere suport pentru procesele de business complexe. Solutia include functii avansate pentru companiile productive, integrand module de master planning si pentru automatizarea fluxurilor de productie si aprovizionare. LLP are in prezent cea mai competenta echipa de consultanti pentru Dynamics AX si singura echipa de dezvoltatori certificati din Romania pentru acest produs. in plus, LLP este singurul partener din Romania cu certificarea Microsoft Dynamics AX Specialization. Printre implementarile importante realizate pe baza acestei solutii ERP se numara Assa Abloy Romania, RER Data Services (REBU), SIDEM Romania si Aleximi-THIMM” a precizat Robert Komartin, Managing Director – LLP Bucharest.

Cresterea cifrei de afaceri este si o rezultanta a specializarii ofertei de solutii ERP, LLP Bucharest implementand solutii apte sa ofere un suport consistent pentru diverse verticale profesionale. “in prezent, LLP are competente si solutii dedicate sectorului retail, industriei alimentare, industriei textile si industriei bauturilor. Solutiile specializate sunt integrate perfect cu aplicatiile Microsoft Dynamics NAV si AX, incorporand know-how-ul necesar pentru procesele de business din aceste industrii.” a declarat Robert Komartin.

Citeste si:

De asemenea, LLP Bucharest a realizat un numar mare de proiecte pe baza solutiilor Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), printre numele de clienti noi regasindu-se: IKEA Romania, EURITMIC GRUP, Schmitz Cargobull Romania, Arconi Grup SA, Textila Lugoj (Cottontex Grup), Gerom SA etc.

LLP Bucharest este de 10 ani singurul partener din Romania pentru produsele Infor FMS SunSystems, in primul semestru al anului LLP Bucharest deruland mai multe proiecte noi pe baza acestei solutii. Printre clientii noi de Infor FMS SunSystems se numara Petrom, Antena 1 si Gedeon Richter. LLP propune pe piata autohtona si o solutie pentru companiile de servicii profesionale.

Time@Work este o solutie completa din categoria PSA (Professional Service Automation), printre noii clienti din primul semestru numarandu-se firma de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) si compania de servicii IT DataNet Systems.