Orange Romania devanseaza termenul acordat de Comisia Europeana si lanseaza noile eurotarife din 25 august 2007, in loc de 30 august, clientii din Romania putand solicita noile tarife de roaming incepand cu 25 iulie
Pentru apelurile catre orice tara din Uniunea Europeana, inclusiv Romania, tariful va fi 0,49 euro/minut fara TVA, iar pentru apelurile primite 0,24 euro/minut fara TVA. Toti clientii Orange, abonati sau utilizatori PrePay, pot solicita noile tarife inca din 25 iulie, prin serviciile Self Care, Alege, Web Care sau Serviciul Clienti, urmand sa beneficieze de ele incepand cu 25 august 2007.

"Am decis sa scadem tarifele de roaming inainte de termenul acordat de Uniunea Europeana pentru ca toti clientii nostri care pleaca in vacanta in aceasta perioada sa poata tine mai usor legatura cu prietenii si familia", a declarat International Roaming Manager al Orange, Irina Pana.

Delegatiile Parlamentului European si a Consiliului au ajuns in luna mai la un compromis privind tarifele de roaming, care urmareste reducerea cu jumatate a pretului apelurilor pe telefonia mobila efectuate in strainatate. Cele doua parti au convenit ca preturile sa scada in urmatorii trei ani. Astfel, apelurile facute din strainatate vor fi de 49 de eurocenti in primul an, 46 in al doilea si 43 in cel de-al treilea an. La apelurile primite in strainatate, preturile vor scadea in etape de la 24 de eurocenti in primul an, la 22, respectiv la 19. Plafoanele sunt apropiate de valorile propuse de Parlament, 40 de eurocenti pentru apelurile efectuate si 15 pentru cele primite, fata de cele propuse de statele membre, 60, respectiv 30 de eurocenti.

Orange este lider de piata in Romania cu 8,271 milioane de clienti la sfarsitul primului trimestru al anului 2007 si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu aproape 160 milioane de utilizatori pe cinci continente.

Orange Romania estimeaza, pentru 2007, noua milioane de clienti, dupa ce in primul trimestru a depasit pragul de 8,27 milioane. Orange isi propune ca in 2007 veniturile companiei sa depaseasca 1,1 miliarde euro. Orange Romania a avut la sfarsitul lunii martie 2007, venituri de 283,3 milioane de euro, in crestere cu 29,1% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Orange detine o retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 46 de locatii in toata tara.

Orange Romania ofera servicii de comunicatii precum voce, date, mesaje scrise, mesaje multimedia, wap, e-mail, GPRS, EDGE, 3G, wireless IP, WiFi, USSD etc. Orange a fost primul operator din Romania care a oferit servicii video pe telefonul mobil, incluzand Live-TV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri