In prima parte a anului, Transart a continuat sa-si consolideze pozitia pe piata solutiilor software pentru afaceri, adresandu-se in special companiilor care desfasoara activitate de comert si distributie. In aceasta perioada, numarul total al clientilor care utilizeaza una dintre solutiile de tip ERP - B-ORG si Neomanager 7 - oferite de Transart a depasit 320 de companii.

Un aport important la aceste rezultate l-a avut si divizia HERMES - solutia de automatizare a fortei de vanzare si merchandising si lider pe piata solutiilor SFA, cu un numar de 20 de clienti noi, si de asemenea, divizia de proiecte speciale. Beneficiind de integrarea nativa cu solutiile Transart de tip ERP - B-ORG si Neomanager 7, HERMES a continuat sa fie unul dintre pilonii Transart pe zona firmelor de distributie de produse: FMCG, materiale de constructii si instalatii.

"Acest prim semestru a fost si o perioada de consolidare interna, concretizata, pe de o parte, prin marirea echipelor de implementare (pentru solutiile ERP si SFA), ca urmare a cresterii semnificative a numarului de clienti noi, iar pe de alta parte prin intarirea echipelor de suport clienti de la sediul central si din filiale", a declarat reprezentantul Transart, Marius Iurian.

Citeste si:

Compania estimeaza pentru anul acesta o cifra de afaceri de 2,5 milioane euro.

Transart este o companie cu capital privat ale carei principale activitati sunt dezvoltarea si distributia de software precum si consultanta in tehnologia informatiei. Compania a fost infiintata in 1997, iar de-a lungul timpului si-a consolidat relatiile cu Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca, absolventii acestei institutii fiind principala sursa de recrutare pentru companie.

Compania are sedii in Bucuresti, Iasi si Timisoara, iar sediul de dezvoltare software se afla la Cluj-Napoca.