Asesoft Distribution, compania de distributie de produse IT din grupul Asesoft International, a semnat un parteneriat cu BitDefender si va distribui solutiile de securitate atat pentru companiile medii si mari, cat si pentru utilizatorii individuali.

"Am incheiat anul 2006 cu o crestere de 50% a cifrei de afaceri si ne-am propus pentru anul acesta vanzari de 95 milioane de dolari. In ultimul an am semnat parteneriate importante cu furnizori importanti, cum ar fi Microsoft, Western Digital, LG sau Kingston", a declarat directorul general al Asesoft Distribution, Iulian Stanciu.

Parteneriatul cu BitDefender, care face parte din grupul Softwin, va dezvolta portofoliul de produse al distribuitorului. Potrivit acordului dintre cele doua parti, in perioada urmatoare, specialistii BitDefender vor asigura instruirea si suportul tehnic pentru echipele tehnice si de vinzari ale Asesoft Distribution.
BitDefender va depasi anul acesta cota de 40% pe piata locala a solutiilor antivirus, iar peste 70% din cifra de afaceri este generata prin canalul de distributie.

"BitDefender a inregistrat in Romania o crestere de 90% a cifrei de afaceri in ultimul an, evolutie la care a contribuit noua generatie de solutii si modelul de afaceri bazat pe distributie. Acesta s-a dovedit profitabil in ultimii cinci ani, atat pentru noi, cat si pentru partenerii nostri", a declarat directorul pentru Europa de Est al BitDefender, Razvan Velceanu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si