Vezi mai mult, asculti mai mult, stii mai mult, te joci mai mult
Sport, film, muzica, informatii, video si jocuri pe telefonul tau mobil. Daca nu ai wap-ul activat, suna oricand la 411 pentru activare si in primele 7 zile beneficiezi de trafic gratuit.

Cu Orange World ai pe mobil, oriunde esti, oricand doresti, o multitudine de servicii pentru a te distra, a te informa sau a-ti face viata mai usoara. Intra pe wap si navigheaza usor si rapid prin cele trei sectiuni din Orange World: Info - Editia personala a ziarelor - stiri de ultima ora, rezultate sportive, meteo, programe TV, curs BNR, rezultate loto. Enjoy - Universul distractiei: chat, tonuri de apel si jocuri, horoscop, bioritm, precum si servicii video, programe TV in direct si clipuri cu filme, sport, muzica. Util - Aplicatiile de care ai nevoie: adrese si numere de telefon, e-mail, motoare de cautare (Google), convertor valutar.

Cum folosesti Info

Esti in direct cu lumea: intra in Orange World > Info > Stiri si alege "Top stiri" pentru noutatile in domeniile economic, politic sau social si "Ultima ora" pentru cele mai noi stiri din categoriile general, economic, cotidian si special. Esti pe faza cu ultimele evenimente si rezultate sportive: intra in Orange World > Info > Sport, unde gasesti rezultate sportive, programe, clasamente din diverse competitii, fie ca esti pasionat de fotbal, Formula 1, tenis, handbal, baschet, rugby sau atletism. Afla cum va fi vremea: intra in Orange World > Info > Meteo si poti afla prognoza meteo la trei ore, 1, 3 sau 7 zile, in principalele regiuni si orase ale tarii.

Cum folosesti Enjoy

Scapa de plictiseala si testeaza-ti indemanarea: intra in Orange World > Enjoy > Jocuri (duce la jocuri Java) si comanda versiunile pentru mobil ale unor celebre jocuri PC. In functie de preferintele tale, poti alege dintre diversele categorii: aventura, actiune, puzzle, racing, sport etc., dintre jocurile Gameloft sau Mobbi.
Nu pierzi programele TV favorite chiar daca nu esti acasa; telefonul tau poate lua cu usurinta locul televizorului: intra in Orange World > Enjoy > Video. Ai acces live la transmisiunile unor cunoscute posturi TV din Romania si vei putea viziona videoclipuri cu emisiuni sport, muzica, filme sau imagini primite in timp real de camere live.
Pentru cinefilii pasionati: intra in Orange World > Enjoy > Film si descopera noi resurse pentru personalizarea mobilului tau. Aici gasesti wallpapere, tonuri de apel si videoclipuri din filme celebre ale ultimilor ani, printre care si continutul exclusiv din trilogia si ultimele trei episoade "Star Wars" (duce la microsite-ul SW), oferite de Orange in urma unui parteneriat exclusiv incheiat cu Lucasfilm Ltd.

Cum folosesti Util

Furnizorul care te intereseaza este acum mai usor de gasit: intra in Orange World > Util > Star Company si ai acces la lista tuturor companiilor care pot fi apelate rapid prin serviciul Star Company. Poti afla rapid valoarea principalelor valute: intra in Orange World > Util > Conversii valutare si afla echivalentul unei sume in orice moneda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri