Sony retrage de pe piata 350.000 de camere foto care au defecte de fabricatie

Sony va retrage de pe piata 350.000 de camere foto digitale marca Cybershot, pe motiv ca un element din metal de pe carcasa aparatului se poate desprinde si poate rani utilizatorul

"Adezivul folosit pentru stratul superior de pe carcasa nu este suficient de puternic, iar folia metalica desprinsa poate prezenta un pericol pentru utilizatori", a declarat purtatorul de cuvant al Sony, Ryoko Takagi. Acesta a precizat ca au fost primite circa 30 de reclamatii de la consumatori, printre ele numarandu-se si cazul unei persoane care s-a plans ca o bucata de metal i-a intrat sub unghie. Compania a anuntat ca va inlocui gratuit capacul de jos al aparatului, unde poate aparea problema.

Pana in prezent au fost vandute in Europa, Statele Unite si China circa 284.000 de aparate foto Cybershot din seria afectata. Acestora li se adauga alte 66.000 de aparate vandute in Japonia.

Modelul defect este aparatul Cybershot DSC-T5 cu numerele de serie curpinse intre 3500001 si 3574100. Modelul Cybershot DSC-T5 a fost lansat in 2005 si nu se mai afla in fabricatie, potrivit companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri