Aproximativ 800 de specialisti ai comunitatii IT din Romania au avut posibilitatea, timp de doua zile, sa se instruiasca si sa afle cele mai noi informatii despre subiecte precum securitatea IT, managementul infrastructurii, comunicare, aplicatii de business, in cadrul evenimentului anual "Microsoft Summit" organizat de Microsoft Romania la Bucuresti.

Evenimentul, o replica nationala a unor mari evenimente precum Microsoft Technet, a fost structurat pe cinci sesiuni de prezentari si discutii, desfasurate in paralel, si reuneste experti si traineri internationali recunoscuti.

Participantii au avut posibilitatea sa identifice oportunitatile pe care le ofera pietele emergente, cum pot competitiona in economia globala, care sunt mijloacele necesare pentru a-si valorifica potentialul de care dispun. "Avem o comunitate puternica de dezvoltatori si profesionisti IT, un real avantaj competitiv pentru Romania, care poate contribui la valorificarea oportunitatilor pe care le genereaza o piata emergenta, a declarat Silviu Hotaran, director general Microsoft South East Europe. Putem dez-volta modele noi de business, putem genera proiecte replicabile, putem contribui la modernizarea economiei. Prin toate programele pe care le organizam pentru comunitatile IT din Romania, suntem consecventi misiunii noastre de a contribui la crearea unui ecosis-tem valoros, constituit din oameni cu competente recunoscute. Facilitam schimbul de experienta cu comunitatea internationala a pro-fesionistilor IT avand incredere in potentialul deosebit al comunitatilor romanesti. Avem sansa sa eliminam bariere, sa contribuim la schimbarea lumii prin software, prin crearea de proprietate intelectuala aici, in Romania".
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri