In versiunea Longhorn a sistemului creat de Microsoft, specialistii din Redmond au inlocuit asa-numita eroare de sistem "blue screen of death" cu noul concept "red screen of death". Aceasta, ca si predecesoarea, le va indica utilizatorilor problemele grave aparute in sistem.

Michael Kaplan este unul dintre tehnicienii de la Microsoft si un blogger inrait, care a experimentat deja versiunea beta 4074 a viitorului Longhorn. El spune ca utilizatorii nu vor mai intalni detestabilul ecran albastru insa ne asigura ca acesta in nici un caz nu a disparut, ci pur si simplu a fost inlocuit cu "ecranul rosu", din spusele unor fani anti-windows acesta generandu-se de fapt dintr-o eroare de raportare de culoare, albastru in cazul nostru transformandu-se in... rosu.

"Ecranul rosu" este strict inrudit cu "ecranul albastru" insa, spre diferenta de fratele mai mic, este mult mai rau, anuntand doar erorile serioase. Kaplan, totusi, si-a reamintit repede din ce firma face parte si ce mana il hraneste, asa ca a dres problema in stil Microsoft: "Ecranul rosu a aparut doar dupa niste schimbari fortate de set-up si modificari majore in registri, deci utilizatorii obisnuiti vor vedea foarte rar acest ".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri