Nokia Corporation a anuntat trecerea filialei din Romania pe numele companiei NSN Finlanda Oy (Nokia Siemens Networks), ca urmare a procesului global de fuzionare a activitatilor de infrastructura de retea detinute de companiile Nokia si Siemens, informeaza NewsIn.
Nokia Corporation a transferat toate cele 25 de parti sociale, reprezentand 100% din capitalul social al Nokia Romania, catre NSN Finlanda Oy. Operatiunile juridice legate de transferul de actiuni catre compania NSN Finlanda Oy au fost realizate de catre cabinetul de avocatura Popovici & Asociatii.

Compania Nokia Siemens Networks este un furnizor de solutii de telecomunicatii creat printr-un parteneriat intre societatile Nokia Networks Business Group si Siemens Communications.

Nokia Siemens Networks a fost anuntata in iunie 2006 si a devenit operationala din date de 1 aprilie 2007, insumand circa 60.000 de angajati, in cele peste 150 de tari in care este prezenta.

Anul trecut, diviziile Nokia si Siemens care urmau sa intre in componenta Nokia Siemens Networks au raportat venituri cumulate de 17,1 miliarde de euro. La nivel mondial, Nokia Siemens Networks ocupa locul doi pe piata echipamentelelor pentru retele wireless si numarul trei pe piata echipamentelor de retea "wireline" (fixe).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri