Nokia Corporation trece filiala din Romania pe numele Nokia Siemens Networks

Nokia Corporation a anuntat trecerea filialei din Romania pe numele companiei NSN Finlanda Oy (Nokia Siemens Networks), ca urmare a procesului global de fuzionare a activitatilor de infrastructura de retea detinute de companiile Nokia si Siemens, informeaza NewsIn.

Nokia Corporation a transferat toate cele 25 de parti sociale, reprezentand 100% din capitalul social al Nokia Romania, catre NSN Finlanda Oy. Operatiunile juridice legate de transferul de actiuni catre compania NSN Finlanda Oy au fost realizate de catre cabinetul de avocatura Popovici & Asociatii.

Compania Nokia Siemens Networks este un furnizor de solutii de telecomunicatii creat printr-un parteneriat intre societatile Nokia Networks Business Group si Siemens Communications.

Nokia Siemens Networks a fost anuntata in iunie 2006 si a devenit operationala din date de 1 aprilie 2007, insumand circa 60.000 de angajati, in cele peste 150 de tari in care este prezenta.

Anul trecut, diviziile Nokia si Siemens care urmau sa intre in componenta Nokia Siemens Networks au raportat venituri cumulate de 17,1 miliarde de euro. La nivel mondial, Nokia Siemens Networks ocupa locul doi pe piata echipamentelelor pentru retele wireless si numarul trei pe piata echipamentelor de retea "wireline" (fixe).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri