Topex, producator de echipament de telecomunicatii, intentioneaza sa intre pe piata din America de Sud, stabilind deja contacte cu potentiali distribuitori in Argentina, au declarat reprezentantii companiei.

"Vrem sa intram pe piata din America de Sud, unde exista potential pentru dezvoltarea infrastructurii de IT, in special pe partea de Voice-over-IP. Modul nostru de a intra pe o piata straina este de participa la manifestari cum ar fi expozitiile tehnologice, pentru a ne ne face o idee asupra mediului de afaceri si a stabili contacte cu potentiali distribuitori si clienti", a declarat, citat de NewsIn, directorul de marketing al Topex, Cristian Dumitrescu.

Conducerea companiei Topex isi propusese initial sa participe la un targ din Brazilia in luna martie, dar targul s-a amanat. Topex a participat cu stand propriu si la expozitia internationala CeBIT de la Hanovra, cel mai important eveniment din industria internationala IT&C.

"Rezultatele financiare ale Topex din prima jumatate a anului se inscriu in grafic. Obiectivul anuntat pentru 2007 este sa realizam o cifra de afaceri de opt milioane de dolari", a declarat reprezentantul companiei.

Topex produce diverse echipamente de retea destinate operatorilor mici si medii de servicii de telefonie, precum si intreprinderilor care isi administreaza propria retea de comunicatii. De asemenea, compania mai produce echipament pentru gestionarea traficului feroviar si aerian. Peste 70% din vanzarile companiei au loc catre companii din strainatate, firma fiind prezenta pe pietele din America de Nord, Europa de Vest si Africa de Sud.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Orange Romania: afaceri de 1,1 MLD. euro in 2019
Setari Cookie-uri