HAT Group Co, reprezentantul oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania, estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de peste 65 milioane dolari, in crestere cu aproximativ 50% fata de anul trecut
HAT Group Co. Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 32,5 milioane dolari in prima jumatate a anului 2007, dupa ce a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de aproximativ 44 milioane de dolari.

„Portofoliul atent gandit, care ofera optiuni atat in zona premium, cu modele ca cele din gama Ultra (U600, U100, F300, i600), dar si in zona low si medium, cu modele extrem de cautate, precum C300 sau E250 a contribuit la evolutia pozitiva a vanzarilor incepand din ultimele luni ale anului trecut”, a explicat directorul de marketing al HAT Group Co. Romania, Doru Oraselu.

HAT Group Co. Romania a livrat peste 520.000 de terminale pe piata din Romania pe parcursul anului 2006 si al primei jumatati din 2007, iar in incercarea de a acoperi toate segmentele portofoliul sau si de a mentine tendinta de crestere de pana acum, compania pregateste pentru lansare inca 15 modele pentru anul acesta, mai precizeaza comunicatul.

In Romania, in orasele cu peste 100.000 de locuitori, exista peste 4 milioane de utilizatori de telefoane mobile, pentru populatia cu varste cuprinse intre 15 si 55 de ani, dupa cum a reiesit dintr-un studiu realizat de HAT in colaborare cu IRSOP Market Research & Consulting Ltd. Dintre participantii la studiu, 78% poseda un singur telefon, 20% poseda doua terminale, iar 2% folosesc trei sau mai multe telefoane mobile.

HAT Group Co. reprezinta oficial, din februarie 2003, divizia de telefoane mobile Samsung in Romania pentru efectuarea operatiunilor de vanzare si distributie, serviciilor post-vanzare, promovarea marcii si a produselor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri