Operatorul de telefonie mobila France Telecom a refuzat sa comenteze zvonurile conform carora compania ar putea aduce pe piata din Franta terminalul iPhone produs de Apple, relateaza presa internationala.

Titlurile France Telecom au urcat cu 1.5 procente in tranzactiile realizate miercuri dimineata, in urma zvonurilor lansate. “Orange nu are niciun comentariu de facut pe marginea zvonurilor de iPhone”, a declarat unul dintre purtatorii de cuvant ai Orange.

Cotidianul francez Le Figaro a scris in editia electronica de martii, ca France Telecom ar putea aduce telefonul iPhone in Franta la scurt timp dupa o conferinta pe care Apple o va sustine in aceasta tara spre sfarsitul lunii septembrie. Cotidianul francez ofera relateaza ca echipa de vanzari are deja pregatita campania de lansare de o luna de zile si ca operatorul s-ar putea asocia cu Fnac (Federatia Nationala de Cumparare pentru Manageri) pentru comercializarea telefonului mobil.

Apple a anuntat totusi ca terminalul va fi vandut si in Europa, in cele mai importante tari ale continentului, inainte de sfarsitul anului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si