Compania producatoare de solutii informatice SAP si producatorul de laptop-uri Dell vor colabora intr-o afacere cu software si componente pentru sectorul de retail, au anuntat cele doua companii

Parteneriatul, care aduce impreuna cel mai mare producator de software din lume si a doua companie mondiala de calculatoare personale, promite sa ii ajute pe retaileri sa isi resfasoare activitatea mai ieftin si mai eficient.

Programele SAP vor fi instalate pe sisteme si servere Dell in punctele de vanzare, permitandu-le retailerilor sa urmareasca mai bine comportamentul consumatorilor si tendintele de cumparare, precum si sa efectueze mai usor procesarea tranzactiilor, anunta cele doua companii. "Alaturarea celor doi lideri in acest sector poate indeparta multe dintre greutatile cu care se confurnta clientii", a spus directorul de retail de la SAP din Statele Unite, Jem Mattecheck.

Vicepresedintele diviziei Advanced Systems Group a Dell, Terry Klein, a spus ca retailerii nu vor mai fi obligati sa ia decizii separate in privinta partii de hardware si a celei de software. Sectorul de retail este unul dintre cele mai puternice pentru SAP si compania are un parteneriat pentru punctele de vanzare si cu IBM, cea mai mare companie de servicii tehnologice din lume. Printre clientii din sectorul de retail ai SAP se numara lanturile de magazine britanice Homebase si lantul german de magazine alimentare Rewe.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Revolut vrea sa angajeze 3.500 de persoane pana vara viitoare