Operatorul de telefonie mobila Zapp va reduce de la 1 septembrie tarifele pentru convorbirile in roaming in toate cele 26 de tari ale Uniunii Europene, un apel primit urmand sa costa 0,32 dolari/minutul iar unul efectuat - 0,65 dolari/minutul.

"Cu toate ca directiva UE legata de eurotarife nu se aplica si in cazul solutiei de roaming oferita de Zapp care se bazeaza pe un sistem call back, in cazul nostru neexistand obligatia de a reduce tarifele de roaming practicate, am luat decizia in mod voluntar de a micsora aceste tarife. Aceasta mutare face si mai evident interesul nostru de a ramane competitivi pe piata si de a prezenta clientilor nostri cele mai mici tarife de roaming de pe piata, similare in zona UE cu tarifele practicate de alti operatori si cele mai mici tarife pentru toate celelalte zone, nelimitate fiind de o anumita retea", a declarat directorul de Corporate Affairs al Zapp, Carmen Lazar.

Prin planul de reducere a tarifelor de roaming efectuat in tarile de pe teritoriul Uniunii Europene, un apel primit va fi taxat din septembrie cu 0,65 dolari minutul, iar apelurile efectuate vor costa 0,32 dolari.

"In momentul in care am lansat serviciul de roaming in aprilie 2007, ideea a fost de a oferi cele mai mici tarife in majoritatea cazurilor, Zapp avand interesul in a oferi servicii de calitate si accesibile de care sa beneficieze in principal clientii nostri", a adaugat Carmen Lazar.

Pentru a beneficia de noile tarife, utilizatorii Zapp nu trebuie sa sune, sa se inregistreze sau sa solicite de vreun fel aplicarea lor, ele urmand sa fie utilizate in cazul tuturor tipurilor de abonamente Zapp, convorbirile efectuate in roaming in tarile UE urmand sa fie, incepand cu 1 septembrie 2007, taxate in mod automat conform noilor tarife, mai precizeaza operatorul.

Zapp face parte dintr-un grup detinut de QUALCOMM, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
1992 - Primul operator mobil: iti amintesti de Telemobil/Zapp?