Probleme legate de o componenta a microfonului si cererea mare au dus la intarzieri in livrarile noului telefon Nokia E90 Communicator, destinat segmentului business, scrie Reuters, citat de NewsIn.

Problemele au fost cauzate de o componenta defecta a microfonului care producea un zgomot de fond deranjant in timpul convorbirii si i-a facut pe cativa clienti sa depuna plangeri, a declarat pentru Reuters, Theresa Parenteau de la divizia Enterprise Solutions a Nokia. "Desi problema s-a rezolvat, ea a facut ca acest telefon sa fie mult mai greu de gasit decat am fi anticipat pe unele piete", a mai spus oficialul Nokia.

Cand Nokia a prezentat telefonul in februarie 2007, a promis ca va incepe sa-l comercializeze pe cateva piete in al doilea trimestru, iar in perioada iulie - septembrie va trece la livrarea de volume mari.

Reuters mai noteaza ca unii clienti s-au plans de faptul ca tastele zgarie ecranul cand intra in contact cu acesta, insa oficialii companiei au spus ca au mai adaugat pe ecran un strat protector.

Pretul fara taxe al telefonului E90 Communicator incep de la 750 - 800 euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Qualcomm se asteapta ca vanzarile de telefoane 5G sa se dubleze