ProCurve Networking de la HP a înregistrat o creștere a livrarilor de porturi de peste 50% fata de rata de creștere a industiei în cel de-al doilea trimestru calendaristic al anului 2007, în comparatie cu aceeași perioada a anului trecut, conform raportului realizat de compania de studii de piata Dell’Oro Group.
Același raport arata ca ProCurve, cea de-a doua mare companie din lume care comercializeaza echipamente enterprise de tip LAN a beneficiat de o creștere de 46% a livrarilor globale de porturi, în cel de-al doilea trimestru al anului 2007, fata de aceeași perioada a anului trecut. Rata de creștere a industriei pentru aceeași perioada a fost de 21%.

În America de Nord, gama de echipamente ProCurve switched Layer2 pâna la Layer7 a cunoscut creșteri de 57% ale livrarilor, fata de anul anterior, într-o piata a carei marime a fost cu 14% mai mare. În piata din regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa, ProCurve a înregistrat un volum de livrari în creștere cu 44% în raport cu piata a carei evolutie a fost de doar 28%.

În plus, raportul Dell’Oro arata ca livrarile globale ProCurve de tehnologie Power over Ethernet (PoE) au crescut cu 249% fata de anul trecut în comparatie cu piata care a depașit rezultatele de anul trecut cu 60%. În urma acestui studiu, ProCurve se situeaza pe locul 2 în industria PoE, cu o cota de piata de 10%. Conform aceluiași raport, ProCurve se pozitioneaza pe același loc 2 în ceea ce privește vânzarile de porturi Layer 2 și Layer 3 total Gigabit și 10 Gigabit.

“Creșterea continua înregistrata de ProCurve și pozitia sa de top au fost determinate atât de extinderea portofoliului nostru de produse și solutii enterprise, cât și de adoptarea viziunii Adaptive Network de catre clientii noștri,” a declarat John McHugh, vice-președinte și general manager, ProCurve Networking de la HP.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cele mai active orase din Romania in domeniul IT