ProCurve Networking de la HP a ţnregistrat o cre║tere a livrarilor de porturi de peste 50% fata de rata de cre║tere a industiei ţn cel de-al doilea trimestru calendaristic al anului 2007, ţn comparatie cu aceea║i perioada a anului trecut, conform raportului realizat de compania de studii de piata DellĺOro Group.
Acela║i raport arata ca ProCurve, cea de-a doua mare companie din lume care comercializeaza echipamente enterprise de tip LAN a beneficiat de o cre║tere de 46% a livrarilor globale de porturi, în cel de-al doilea trimestru al anului 2007, fata de aceea║i perioada a anului trecut. Rata de cre║tere a industriei pentru aceea║i perioada a fost de 21%.

În America de Nord, gama de echipamente ProCurve switched Layer2 pâna la Layer7 a cunoscut cre║teri de 57% ale livrarilor, fata de anul anterior, într-o piata a carei marime a fost cu 14% mai mare. În piata din regiunea Europa, Orientul Mijlociu ║i Africa, ProCurve a înregistrat un volum de livrari în cre║tere cu 44% în raport cu piata a carei evolutie a fost de doar 28%.

În plus, raportul Dell’Oro arata ca livrarile globale ProCurve de tehnologie Power over Ethernet (PoE) au crescut cu 249% fata de anul trecut în comparatie cu piata care a depa║it rezultatele de anul trecut cu 60%. În urma acestui studiu, ProCurve se situeaza pe locul 2 în industria PoE, cu o cota de piata de 10%. Conform aceluia║i raport, ProCurve se pozitioneaza pe acela║i loc 2 în ceea ce prive║te vânzarile de porturi Layer 2 ║i Layer 3 total Gigabit ║i 10 Gigabit.

“Cre║terea continua înregistrata de ProCurve ║i pozitia sa de top au fost determinate atât de extinderea portofoliului nostru de produse ║i solutii enterprise, cât ║i de adoptarea viziunii Adaptive Network de catre clientii no║tri,” a declarat John McHugh, vice-pre║edinte ║i general manager, ProCurve Networking de la HP.


Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri