Cartridge World, companie australiana specializata in incarcarcarea si reciclarea cartuselor pentru imprimante, vrea sa deschida in Romania peste 50 de magazine in sistem de franciza in urmatorii cinci ani

Cartridge World ofera reincarcare cu cerneala si toner, pentru cartusele goale de cerneala sau toner folosite de imprimante cu jet de cerneala, laser, fax–uri si copiatoare.

Primul magazin Cartridge World din Rominia a fost deschis in zona Razoare din Bucuresti in mai 2007. Cartridge World cauta parteneri de franciza in Romania pentru a putea deschide peste 50 de magazine in urmatorii cinci ani.

Compania a fost infiintata in Australia in 1988, detine peste 1.500 de spatii comerciale in franciza in toata lumea si a avut, conform propriilor date, cea mai rapida crestere din industria de cartuse pentru imprimanta, in sectorul incarcarii cu cerneala si laser.

Compania sustine ca prin metoda reciclarii cartuselor, intr-o tara cu populatia de 22 milioane de oameni, s-ar putea economisi 4,3 milioane de litri de petrol pe parcursul unui an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si