Abonamentele Confort 50, Confort 200 includ, din luna mai, posibilitatea de a vorbi nelimitat in reteaua Romtelecom, intre orele 18 şi 8 in timpul saptamanii şi pe parcursul intregii zile, in weekend.

In aceleaşi intervale, clientii care detin unul dintre cele doua abonamente sau abonamentul Confort Nelimitat pot vorbi nelimitat, in orice retea de telefonie fixa. Abonamentul Confort Nelimitat contine apeluri nelimitate gratuite in reteaua Romtelecom şi o reducere de 33% la apelurile efectuate catre orice retea de telefonie mobila nationala, indiferent de ora apelului.

Tarifele pentru apelurile in alte retele de telefonie fixa, in orele de varf, variaza intre 4,92 eurocenti/minut fara TVA şi 5,4 eurocenti/minut fara TVA. Abonamentul Confort 50 isi pastreaza aceeaşi valoare de 7,8 euro, cel Confort 200 va fi de 10 euro, iar Confort Nelimitat 11,2 euro, mai precizeaza comunicatul operatorului.

Citeste si:

Toti clientii care se aboneaza la un serviciu de telefonie fixa de la Romtelecom, pana la data de 31 octombrie beneficiaza de instalarea fara taxe a liniei telefonice, iar pentru contractele incheiate pe o perioada de un an, clientii noi beneficiaza timp de trei luni de abonament gratuit, o optiune de voce şi factura detaliata.

Romtelecom avea la finele lui iunie 12.242 de angajati, in scadere cu 5,5% fata de cei aproape 13.000 de la 30 iunie 2006.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixa, iar grupul OTE detine 54,01% din actiunile companiei, in timp ce statul roman controleaza restul. Compania a inregistrat in trimestrul al doilea un profit net de 1,4 milioane euro, dupa ce in perioada similara a anului trecut afişase pierderi de 4,2 milioane euro, iar veniturile au ramas constante, in jurul a 217 milioane euro, conform raportului finaciar al OTE Group.