Clientii Romtelecom care au abonamente cu minute incluse vor putea vorbi gratuit in retelele de telefonie fixa intre orele 18 i 8, incepand de luni, astfel de abonamente fiind detinute de peste 70% dintre clientii companiei
Abonamentele Confort 50, Confort 200 includ, din luna mai, posibilitatea de a vorbi nelimitat in reteaua Romtelecom, intre orele 18 i 8 in timpul saptamanii i pe parcursul intregii zile, in weekend.

In aceleai intervale, clientii care detin unul dintre cele doua abonamente sau abonamentul Confort Nelimitat pot vorbi nelimitat, in orice retea de telefonie fixa. Abonamentul Confort Nelimitat contine apeluri nelimitate gratuite in reteaua Romtelecom i o reducere de 33% la apelurile efectuate catre orice retea de telefonie mobila nationala, indiferent de ora apelului.

Tarifele pentru apelurile in alte retele de telefonie fixa, in orele de varf, variaza intre 4,92 eurocenti/minut fara TVA i 5,4 eurocenti/minut fara TVA. Abonamentul Confort 50 isi pastreaza aceeai valoare de 7,8 euro, cel Confort 200 va fi de 10 euro, iar Confort Nelimitat 11,2 euro, mai precizeaza comunicatul operatorului.

Toti clientii care se aboneaza la un serviciu de telefonie fixa de la Romtelecom, pana la data de 31 octombrie beneficiaza de instalarea fara taxe a liniei telefonice, iar pentru contractele incheiate pe o perioada de un an, clientii noi beneficiaza timp de trei luni de abonament gratuit, o optiune de voce i factura detaliata.

Romtelecom avea la finele lui iunie 12.242 de angajati, in scadere cu 5,5% fata de cei aproape 13.000 de la 30 iunie 2006.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixa, iar grupul OTE detine 54,01% din actiunile companiei, in timp ce statul roman controleaza restul. Compania a inregistrat in trimestrul al doilea un profit net de 1,4 milioane euro, dupa ce in perioada similara a anului trecut afiase pierderi de 4,2 milioane euro, iar veniturile au ramas constante, in jurul a 217 milioane euro, conform raportului finaciar al OTE Group.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri