Yves Guillemot, CEO-ul Ubisoft, a facut prima vizita la studioul Ubisoft din Romania, pentru a marca aniversarea a 15 ani de existenta a filialei din Bucuresti si pentru a participa la Intalnirea Anuala Interna cu angajatii companiei.
Seful companiei s-a aratat multumit de conditiile in care lucreaza angajatii din Romania si a apreciat pasiunea cu care lucreaza acestia, facand astfel ca departamentul de testare al studioului bucurestean sa fie cel mai apreciat din cadrul grupului.

Ubisoft Romania va lansa pe piata in perioada urmatoare doua noi jocuri, Blazing Angels 2: Secret Mission of WWII si Chessmaster: Grandmaster Edition, continuari ale unor titluri de success foarte apreciate de critici si fani.

“Ne asteptam ca jocurile Blazing Angels 2: Secret Mission of WWII si Chessmaster: Grandmaster Edition, care vor fi lansa pe piata in perioada imediat urmatoare, sa fie alte doua mari succese ale studioului nostrum”, a declarat pentru Wall-Street directorul general al studioului din Romania, Sebastien Delen. “Ne dorim ca aceste jocuri sa fie apreciate si de romani, mai ales datorita faptului ca ele sunt dezvoltate in studioul nostru si fac dovada creativitatii si talentului romanesc la nivel mondial”, a completat acesta precizand ca Ubisoft isi propune de asemenea realizarea unui titlu in limba romana.

Filiala din Romania a producatorului de jocuri a incheiat prima jumatate a anului cu o cifra de afaceri de 18,7 milioane de lei si a raportat un profit brut de 74.667 lei.

“Principalul obiectiv financiar pentru anul 2007 a fost o crestere de 16% a cifrei de afaceri, iar rezultatele primului semestru sunt imbucuratoare: cifra de afaceri a inregistrat o crestere de 29%”, a spus Sebastien Delen.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri