BitDefender si-a propus anul acesta atingerea unei cote de piata de 10% in Portugalia, unde se estimeaza ca piata antivirus va ajunge la 8,5 milioane de euro la sfarsitul anului 2007

Pe piata portugheza, BitDefender este prezent de aproape doi ani, prin parteneriatul incheiat cu compania UpTrend Software. Solutiile de securitate IT BitDefender sunt disponibile in peste 27 de limbi, in peste 6.000 de magazine de pe sase continente.

In august, BitDefender a fost cel mai vandut software in reteaua portugheza FNAC, principala retea de magazine de software din Portugalia. Compania se situeaza intre primele trei lanturi de magazine de IT&C din Portugalia, impreuna cu Staples si Worten, iar in materie de software, este la concurenta cu Worten pentru primul loc.

Lansarea produsului in Portugalia a avut loc in vara 2007, suita BitDefender v10 fiind in prezent unica solutie pentru Vista disponibila in limba portugheza.

BitDefender este producatorul romanesc ce ofera solutii impotriva amenintarilor informatice. BitDefender este prezent in peste 6.000 de magazine de pe cele cinci continente, in peste 100 de tari. BitDefender are sucursale in SUA, Marea Britanie, Germania, Spania si Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri