Cele 13 noi orase unde sunt disponibile serviciile sunt: Alba-Iulia, Bistrita, Botosani, Calarasi, Deva, Focsani, Piatra-Neamt, Sf. Gheorghe, Slobozia, Suceava, Tulcea, Turnu-Severin si Zalau.

Astfel, clientii Orange din 33 de orase resedinta de judet au posibilitatea sa navigheze pe internet, sa se conecteze la intranet si sa descarce fisiere de mari dimensiuni la viteze de pana la 3,6 Mbps. Serviciile 3G+ pot fi accesate atat de pe laptop, in conditii de mobilitate, cat si de pe desktop, in locatii fixe, precum sediul companiei sau de acasa, conform reprezentantilor Orange.

"Orange continua sa dezvolte reteaua de date mobile in banda larga, astfel incat pana la sfarsitul lunii septembrie, clientii Orange din 42 de mari orase vor beneficia de serviciile 3G+”, a declarat Bogdan Rauta, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

Citeste si:

Orange este lider pe piata operatorilor de telefonie mobila in Romania cu 8,572 milioane de clienti la sfarsitul lunii iunie 2007 si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 163 milioane de utilizatori pe cinci continente.

La sfarsitul lunii iunie 2007, Orange Romania a avut venituri de 578 milioane de euro, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului precedent.