Panda Security, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de securitate din Europa, a inaugurat la Bucuresti primul sau birou din tara si vizeaza sa atinga o cota de 35% in urmatorii cinci ani pe piata romaneasca de profil.
"Lansarea biroului din Romania are ca principal scop targetarea directa a pietei locale si dezvoltarea parteneriatelor strategice de distributie, cu scopul asigurarii suportului necesar pentru oferirea unor pachete competitive din punct de vedere al calitatii, costului si al serviciilor adaugate, pentru toate categoriile de clienti Panda, fie ei persoane fizice sau mari corporatii", a declarat directorul general Panda Security, Nektarios Deligiannis.

In prezent reprezentanta din Bucuresti, care face parte din strategia grupului de dezvoltare in Europa de Sud-Est, deserveste doar piata locala prin parteneriatele incheiate principalele companii care opereaza pe segmentul de retail IT&C, au declarat reprezentantii Panda Security. Insa planurile de viitor vizeaza extinderea la nivel national prin cresterea numarului de parteneri si prin extinderea gamei de produse si servicii. “Obiectivul nostru principal este insa castigarea unei cote cat mai mari din piata locala de servicii de securitate. In acest sens ne propunem sa atingem o cota de 35% pana in anul 2012”, au spus oficialii Panda Security.

Panda Security ofera o gama variata de solutii de securitate destinate atat clientilor apartinand segmentului corporate, cat si utilizatorilor individuali. Compania isi propune pentru anul 2008, o cota de piata de 20%, in Romania.

Simultan cu pregatirea lansarii reprezentantei din Romania, Panda Security a semnat doua contracte de distributie cu Flamingo Distribution Center, parte a Grupului Flamingo International si Scop Computers, care vor asigura prezenta produselor Panda in peste 400 de magazine din intreaga tara.
"Inaugurarea reprezentantei din Romania marcheaza interesul pe care Panda Security il are pentru aceasta piata, in continua dezvoltare. Momentul inaugurarii biroului coincide cu introducerea pe piata romaneasca a celei mai noi generatii de solutii de securitate, dedicate publicului larg, Panda Antivirus 2008, Panda Antivirus + Firewall 2008 si Panda Internet Security 2008", a adaugat directorul de retail Panda Security, Andrei Butuc.

“Produsele Panda vor fi distribuite prin intermediul partenerilor nostri, care inregistreaza un volum mare de vanzari pentru produsele software, de aceea avem incredere in rezultatele foarte bune pe care le vom obtine”, sunt de parere reprezentantii companiei.

Panda Security activeaza pe piata de solutii de securitate IT, avand milioane de clienti, in peste 200 de tari. Produsele Panda Security sunt disponibile in 23 de limbi diferite. Panda Security propune un nou model de securitate, creat pentru a face fata noului val de cyber crime si pentru a proteja clientii de toate amenintarile virtuale, in special de cele invizibile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri