INES IPTV, singurul furnizor de televiziune prin IP (Internet Protocol) din Romania,a inregistrat in ultimele luni o evolutie importanta pe fondul extinderii optiunilor in accesarea programelor TV, a investitiilor efectuate in infrastrucura IPTV, precum si a cresterii interesului din partea romanilor pentru acest tip de servicii.
Cele mai vizionate programe TV sunt cele cu specific sportiv, acestea inregistrand, in ultimele luni, cea mai ridicata audienta din totalitatea programelor difuzate de iNES IPTV, potrivit datelor companiei. Cota maxima de audienta pentru aceasta categorie de programe este atinsa in cadrul emisiunilor care transmit live meciurile de fotbal si doar in luna august 2007, perioada in care a inceput transmiterea meciurilor din Liga Campionilor, audienta programelor sportive a crescut cu 35%.

Utilizatorii iNES urmaresc cel mai mult canalele de sport, filme, cele cu specific life style si pe cele informative, ne-a explicat Radu Rusu, Operations Manager iNES IPTV Romania.

„Serviciul IPTV a inregistrat o evolutie importanta in ultimele luni. Aceasta tendinta subliniaza faptul ca romanii au inceput sa puna pret mai mare pe valoarea serviciilor si nu neaparat pe costul lor”, a spus Radu Rusu.

„In urmatoarele luni dorim sa mentinem aceasta evolutie ascendenta si sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, care sa corespunda nevoilor si asteptarilor clientilor nostri”, a declarat Rusu. Lansarea pachetului de programe televizate in format HD (High Definition), impreuna cu cresterea numarului de canale TV disponibile in pachetul se servicii IPTV ar trebui sa contribuie la sporirea numarului de utilizatori ai serviciului iNES IPTV, a declarat managerul.

Compania are deja peste 300 de utilizatori de televiziune prin protocol internet si se estimeaza ca pana la sfarsitul anului numarul acestora va ajunge la 500-600 de utilizatori, potrivit lui Rusu. Pentru anul viitor oficialii estimeaza 1000 de utilizatori.

iNES IPTV este un serviciu premium, adresat in special segmentului de clienti cu varste intre 18 si 50 de ani, care isi doresc o calitate ireprosabila a imaginii si a sunetului TV, o varietate de optiuni specifice acestui gen de servicii (Time Shifting, IPG, Control Parental), si un suport tehnic disponibil 24/7 fara cozi de asteptare, dar in acelasi timp isi permit sa suporte costurile de acces.

In prezent, iNES transmite peste 100 programe TV, numarul acestora fiind intr-o crestere continua, spun reprezentantii companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri