Tornado Sistems numeste un nou director executiv

Tornado Sistems anunta numirea unui nou director executiv in persoana lui Gerald Maier. Gerald Maier s-a alaturat echipei Tornado incepand cu pe 3 septembrie, este cetatean austriac si are o experienta de peste 20 de ani in industria IT.

Gerald Maier a ocupat din anul 2000 pana in prezent functia de Director Executiv la companiei Actebis, una dintre companiile cu cea mai rapida crestere de pe piata de profil din Austria. Concentrandu-se pe dezvoltarea relatiilor de parteneriat cu furnizorii si clientii, dar si pe eficientizarea operatiunilor, Gerald Maier a reusit, cu o echipa de 45 de angajati, sa aduca din nou Actebis in pozitia de lider pe piata de distributie IT din Austria, cu o cota de 25% si parteneri precum Microsoft, Toshiba si HP.

Inainte de Actebis, Gerald Maier a lucrat timp de 8 ani in calitate de Director Executiv al CHS Gmbh din Austria, reusind sa dezvolte filiala si sa o pozitioneze in final ca lider pe piata de distributie IT, mai ales prin implementarea unui sistem de logistica eficient. De asemenea, a condus un proiect de implementare a unei aplicatii e-business si a deschis inca o filiala a grupului, concentrata pe pietele cu valoare adaugata. In aceasta perioada, in paralel cu pozitia de Director Executiv, Gerald Maier a acoperit partial si pozitia de Director de Marketing si Vanzari al filialei din Germania.

Misiunea lui Gerald Maier este sa optimizeze procesele din companie pentru a servi clientii cat mai bine si in timpul cel mai scurt, sa adapteze organizatia noilor provocari ce au aparut odata cu aderarea la UE, sa mentina pozitia de leader in distributia IT din Romania si Bulgaria.

Dupa mai mult de 12 ani in Tornado si 4 ani ca Director Executiv, John Cusa se va implica in dezvoltarea altor proiecte, din cadrul grupului de firme Tornado. De-a lungul acestor ani, John Cusa a contribuit esential la dezvoltarea companiei si a angajatilor, a relatiilor cu furnizorii si partenerii Tornado, a propulsat compania pe locul 1 in industrie.

Grupul Tornado a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 105 mil. euro, in crestere cu aproape 27% fata de anul precedent. Pentru anul 2007 se estimeaza o cifra de afaceri de peste 130 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri