"Orange este compania de telecomunicatii din Romania care ofera clientilor sai o aplicatie Web Shop, prin care acestia pot incheia abonamente si pot achiziona o gama variata de produse. Intr-o etapa viitoare, dorim sa extindem facilitatea de a cumpara online abonamente Orange atat pentru utilizatorii PrePay cat si pentru clientii noi", a declarat Web Shop&Web Care Marketing Manager Orange Romania, Oana Solca.

Pe langa Web Shop, Orange ofera si serviciul Web Care, prin care abonatii isi pot administra propriul cont pe internet, pot modifica oricand planul tarifar, pot activa optiunile de care au nevoie, pot reincarca un cont PrePay, pot afla informatii despre factura, costurile suplimentare sau pot plati abonamentul si optiunile activate cu punctele Thank You acumulate sau isi pot plati factura online, cu cardul bancar.

Orange este lider pe piata operatorilor de telefonie mobila in Romania cu 8,572 milioane de clienti la sfarsitul lunii iunie 2007 si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 163 milioane de utilizatori pe cinci continente. La sfarsitul lunii iunie 2007, Orange Romania a avut venituri de 578 milioane de euro, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului precedent.