"Utilizatorii cartelei Cosmote au inca o modalitate de a fi in permanenta legatura cu cei apropiati. in portofoliul facilitatilor acordate lor am adaugat "Transfer Credit", un serviciu care asigura comunicarea in orice situatie”, a declarat managerul de dezvoltare produse si servicii Cosmote Romania, Adrian Florea. Accesarea si utilizarea serviciului pot fi realizate atat in Romania, cat si in roaming.

Utilizatorii Cartelei Cosmote au acces la serviciul “Transfer Credit” dupa ce au efectuat cel putin o reincarcare de la activarea cartelei SIM. Transferurile de credit nu pot depasi valoarea ultimei reincarcari. Pot fi realizate pana la cinci astfel de operatiuni intr-o luna calendaristica.

Cosmote Romania este operatorul cu cea mai dinamica evolutie a numarului de clienti de pe piata de telecomunicatii din Romania, inregistrand aproape un milion de noi utilizatori in prima jumatate a anului 2007 si ajungand la 2.22 milioane de clienti la finele lunii iunie 2007 (o cota de piata de circa 11%). Cosmote a raportat 633.420 de noi clienti in primele trei luni ale anului si 357.442 in al doilea trimestru al anului, mentinandu-si pozitia de lider pe segmentul de noi activari.

Grupul Cosmote este prezent in cinci tari din sud - estul Europei si anume Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Fosta Republica Iugoslava Macedonia. Grupul inregistra un total de 13,1 milioane de clienti la jumatatea anului curent si estimeaza sa depaseasca 15 milioane de clienti in 2009.