Companiile Brother International Austria GmbH, furnizor mondial de tehnologii de printare si echipamente de office si SCOP Computers, distribuitor de produse IT pe piata din Romania, au semnat un parteneriat pentru promovarea si distribuirea pe piata interna a intregii game de echipamente oferite de Brother, de la imprimante si multifunctionale inkjet si laser, alb/negru si color, la aparate fax si solutii de etichetat.
“Prin acest parteneriat, Brother isi intareste prezenta pe piata din Romania, care prin potentialul sau geo-economic a devenit prioritara pentru noi”, a declarat Masakazu GOTO, Director Eastern European Business in cadrul Brother International Austria GmbH. “Totodata, acest parteneriat coincide cu determinarea noastra de a fi mult mai activi pe aceasta piata, unde bogata experienta a companiei SCOP Computers va contribui la promovarea mai eficienta a solutiilor noastre din domeniul tehnologiilor de printare”.

Pentru SCOP Computers acest parteneriat inseamna extinderea portofoliului de produse pentru procesarea documentelor, oferind clientilor sai o gama mai variata de produse. “Echipamentele Brother completeaza portofoliul actual de produse si solutii de procesare documente, acoperind foarte bine zona destinata utilizatorilor individuali si firmelor mici si medii”, afirma Alexandru Visan, director general SCOP Computers.

Ambele companii isi pun mari sperante in potentialul pietei de imprimante si periferice, care conform studilor companiilor de analiza isi va continua cresterea anuala de peste 20%, pe fondul migrarilor de la tehnologia inkjet la cea laser si de la imprimarea alb/ negru la cea color.

Biroul de reprezentare din Romania al grupului Brother a fost infiintat in anul 2004 si are ca obiectiv managementul relatiilor cu partenerii de distributie si dealerii produselor Brother, in special pentru sectorul echipamentelor de printing & business solutions.

Grupul SCOP a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de peste 70 milioane de euro si incepand cu anul 2007 si-a schimbat structura, fiind format din treio companii: SCOP Computers - distributie IT; Chara Software - solutii software de business; Docentris - solutii de procesare si management al documentelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri