"Delta Dunarii este una dintre cele mai importante atractii turistice din Romania, cu peste 60.000 de vizitatori in fiecare an. Acestia, impreuna cu localnicii, beneficiaza acum de acoperirea Cosmote si de posibilitatea de a comunica atat pe apa, cat si pe uscat. Cosmote a finalizat acest proiect in sase luni, in ciuda conditiilor dificile de transport in aceasta zona", a spus directorul executiv Cosmote Romania, Lampros Iskos.

Pana la finalul anului Cosmote va creste acoperirea retelei la peste 97% din populatie si 86% din teritoriu.

Veniturile operatorului Cosmote Romania au crescut de peste patru ori in primul semestru al anului, comparativ cu perioada similara a anului trecut, pana la 63,6 milioane euro.

Citeste si:

Cosmote Romania este operatorul cu cea mai dinamica evolutie a numarului de clienti de pe piata de telecomunicatii din Romania, inregistrand aproape un milion de noi utilizatori in prima jumatate a anului 2007 si ajungand la 2.22 milioane de clienti la finele lunii iunie 2007 (o cota de piata de circa 11%). Cosmote a raportat 633.420 de noi clienti in primele trei luni ale anului si 357.442 in al doilea trimestru al anului.

Grupul Cosmote este prezent in cinci tari din sud - estul Europei si anume Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Fosta Republica Iugoslava Macedonia. Grupul inregistra un total de 13,1 milioane de clienti la jumatatea anului curent si estimeaza sa depaseasca 15 milioane de clienti in 2009.